• Letná škola 5.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 5.deň.

            Aj posledný deň letnej školy bol neobvyklý a pozoruhodný. Navštívila nás pani keramikárka Janka Bayer z Piešťan, aby nás naučila, čo všetko sa dá urobiť z hliny ručne i na hrnčiarskom kruhu. Bol to pre nás všetkých intenzívny zážitok, pretože vďaka jej pomoci sa z nás stali malí umelci. Vytvorili sme krásne hlinené obrázky a misky ozdobené prírodnými motívmi a vyskúšali sme si na hrnčiarskom kruhu vytvarovať malú nádobu. Nebolo to veru také jednoduché, ale nesmierne nás to bavilo a sme radi, že sme mali príležitosť na takúto výnimočnú aktivitu. A aj výsledky našej nápaditej práce nás veru očarili. Úplný záver úspešnej letnej školy sme zakončili malou diskotékou a sladkým melónom. Dostali sme aj diplom za absolvovanie tak skvelej letnej školy v Trebaticiach. Ďakujeme organizátorom a iniciátorom aktivít a celého programu letnej školy, prajeme ešte všetkým deťom a učiteľom krásne, zábavné, znamenité a senzačné prázdniny!

          • Letná škola 4.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 4.deň.

            Dnešné ráno nevyzeralo zo začiatku veľmi lákavo kvôli počasiu. Ale ani tento letný deň nás nesklamal, pretože slniečko predsa len vykuklo a slabý dáždik nás akurát príjemne osviežil. Náš naplánovaný malý výlet do Piešťan do Mestskej knižnice sme teda absolvovali bez problémov. Čakalo nás divadelné predstavenie a prehliadka ilustrácií ku knihe od Kristy Bendovej Bola raz prvá trieda. Bolo to zaujímavé i zábavné. Po opäť chutnom obede sme sa hrali, kreslili a riešili pútavé edukatívne úlohy a hry. A zase sa nám na záver nechcelo ísť domov.

          • Letná škola 3.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 3.deň.

            Aj dnešný deň bol pestrý na aktivity a zábavu. Vôbec sme sa nestihli nudiť. Ráno sme začali hrami o zmysloch na interaktívnej tabuli, spoločenskou hrou "človeče nehnevaj sa" a minisúťažou v rýchlosti ukladania zápaliek do škatuliek. Potom sme si dali pohybovú rozcvičku aerobic s hudbou. Umeleckú stránku sme posilnili výrobou papierových chobotničiek a kresbou áut a robotov. Vedomostná súťaž bola trošku náročnejšia, ale v nej sme si mohli potrénovať matematiku, slovenčinu, prvouku a pamäť. Po výdatnom obede ( vyprážaný syr so zemiakmi a tatarkou) sme už len oddychovali, relaxovali a ukončili deň sladkou zmrzlinkou.

          • Letná škola 2. deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 2. deň .

            Druhý deň letnej školy sa tvorilo ale i športovalo. Deti a aj pani učiteľky využili ihrisko v susedných Krakovanoch. Nechýbalo ani svieže ľadové osvieženie. No a po tejto prechádzke obed v reštaurácii chutil.  

          • Letná škola 1.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 1.deň.

            V prvý deň letnej školy si deti vytvorili vlajku a hymnu. Maľovali nielen seba, ale i betónovú plochu na dvore. Dievčatá si mohli dať zapliesť copy no a "pohrali" sa i s ohňom. Uvidíme, čo na ich čaká zajtra. 

          • Tretiaci v akcii

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tretiaci v akcii.

            Ani pred koncom školského roka sme v 3.triede nezaháľali.Trénovali sme usilovne poskytnutie prvej pomoci a zapojili sme sa do súťaže so ZSE s názvom "Škola poháňaná slnkom". Na potešenie nás všetkých vyhral jeden z nás - Andrii. Konečne prišla výhra, ktorú, si veríme, Andrii s potešením užije. 

          • Návšteva piešťanského útulku

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Návšteva piešťanského útulku.

            V predposledný deň školského roka si žiaci 3. a 4. ročníka urobili malý výlet za psíkmi v útulku v Piešťanoch. Všetci sa nesmierne tešili, lebo každý z nás má rád zvieratká. S pani vedúcou Ľubomírou Balekovou sme si prezreli areál útulku, kde je veľa psíkov a niekoľko mačičiek. Je o nich dobre postarané, ale hlavne potrebujú aj láskavý dotyk a prechádzky. Dnes sme to splnili dvom psíkom a dvom malým mačiatkam a veríme, že si nájdu aj milujúci domov, pretože aj ten im určite veľmi chýba. Všetkým sa páčila táto akcia a žiaci pochopili, že treba rôznym spôsobom pomáhať opusteným a týraným zvieratkám, ale aj takou jednoduchou aktivitou akou sú prechádzky, ktoré psíky milujú a znamenajú pre ne tak veľa.

          • Slávnostné ukončenie školského roka

          • Slávnostné ukončenie školského roka je 30.6.2023 od 8:00 na školskom dvore. 

            Vyhodnotenie v triedach a rozdávanie vysvedčení bude trvať cca do 9:30.

            Obed je o 10:30.

            ŠKD v ten deň nie je.

            Kto neide na obed (odhlasuje sa deň vopred), prosíme napísať na lístok, alebo do slovníčka, že po rozdaní vysvedčení ide sám/sama domov.

          • ŠvP 5.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠvP 5.deň.

            V piatok sme už len dobalili a na iné fotky už nebol čas. Veríme, že sme si to všetci užili a budeme mať na čo spomínať. 

          • ŠvP 4.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠvP 4.deň.

            Štvrtý deň sme sa neučili, ale dali sme si do tela poriadne. Vybrali sme sa na túru na Ranč pod Babicou do Bojnej. Cestou tam nám slniečko poriadne pripekalo, cestu sme zvládli. V Zoo-parku sme videli kopu zvierat, vybufetovali sme sa, ale zároveň skryli pred búrkou. Ten najhorší lejak sme prečkali pod strechou, ale čakala nás ešte cesta naspäť. Tú sme zvládli bravúrne a ešte za lepší čas. Motiváciou bol bazén, ale následky terénu (blato) sme si odniesli ako suveníry až domov. Po takomto výkone bazén naozaj padol vhod a aj večera. Opekať sme už nestihli. Netrpezlivo sme večer čakali vyhlásenie výsledkov úsilia jednotlivých tímov. Vyhrali Mayovia. Všetci sme zdraví a bez úrazov spokojne zaspávali a čakali deň odchodu. 

          • ŠvP 3.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠvP 3.deň.

            Napriek upršanému počasiu sme si aj tretí deň užili naplno. Vyspatí do krásy aj v stredu sme sa učili (aj keď na foto nevidieť). Opäť sme súťažili, zbierali body, hrali sme divadlo, no a na záver sme mali narodeninovú diskotéku. 

          • ŠvP 2.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠvP 2.deň.

            Druhý deň sme sa trochu učili, preskúmali okolie a našli hada. Strava nám opäť chutila. Poobede sme tvorili plagáty našich tímov, tancovali, súťažili.

          • ŠvP 1. deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠvP 1. deň.

            Plní očakávania, strava nesklamala - chutilo hneď prvý deň. Keďže bolo Laury, tak sme zablahoželali, obzreli areál, zoznámili sa s animátormi a začali zbierať prvé body do súťaže. 

          • Športová olympiáda neplnoorganizovaných škôl vo Veselom

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Športová olympiáda neplnoorganizovaných škôl vo Veselom.

            Krásne počasie nám prialo celý deň - našim žiakom sa darilo vo všetkých disciplínach a celkovo sa naša škola umiestnila na 1. mieste. Ďakujeme a gratulujeme našim zúčastneným športovcom za úžasnú reprezentáciu našej školy a za ich skvelé výkony - boli fantastickí, veľmi sa všetci tešíme a sme na našich žiakov pyšní. Vďaka patrí aj pani učiteľkám, ktoré žiakov pripravovali a všetkým, ktorí povzbudzovali a držali palce.